OM OSS

Vår berättelse

Vår resa på Feel for Life började med en passion för att hjälpa andra hitta sitt Sanna Jag. Med en stark övertygelse om att varje individ har en unik och värdefull berättelse, strävar vi på Feel for Life efter att skapa en plats där personlig tillväxt och välmående står i fokus. Från de första stegen till dagens framgångar är vår berättelse präglad av empati, förståelse och en vilja att guida dig på din egen resa mot inre harmoni.

Vår Team & Filosofi

Vårt team på Feel for Life är sammansvetsat av dedikerade individer som delar en gemensam filosofi: att varje människa förtjänar att upptäcka sin fulla potential och leva ett liv i balans. Med kompetens inom coaching, EFT-tapping, chakrabalansering och djurkommunikation strävar vi efter att skapa en stödjande miljö där din personliga tillväxt kan blomstra. Tillsammans omfamnar vi en holistisk syn på välbefinnande och tror på kraften av att skapa meningsfulla förändringar i ditt liv.

Vårt Åtagande

På Feel for Life är vårt åtagande en stark grundpelare i allt vi gör. Vi förpliktar oss att vara din pålitliga guide på vägen till ditt Sanna Jag och ökat välbefinnande. Genom att erbjuda skräddarsydd coaching, EFT-tapping, chakrabalansering och djurkommunikation strävar vi efter att skapa varaktiga förändringar i ditt liv. Vårt engagemang går bortom sessionerna; det handlar om att skapa en meningsfull och varaktig påverkan på din personliga utveckling.

Jessica

Välkommen till Feel for Life, där jag är dedikerad till att vara din guide på den transformative resan mot ditt Sanna Jag och övergripande välmående. Genom en mångfald av verktyg, inklusive coaching, EFT-tapping, chakrabalansering och djurkommunikation, skapar vi en skräddarsydd väg för din personliga tillväxt och inre harmoni.

Coachingen ger dig verktyg att utforska och förstå dina inre potentialer, medan EFT-tapping hjälper till att frigöra blockeringar och främja emotionell balans. Chakrabalansering fokuserar på att harmonisera dina energicentra för en helhetssyn på välbefinnande. Dessutom öppnar vi upp för djurkommunikation för att främja en djupare förståelse och koppling med våra fyrbenta vänner.

Min passion är att stödja dig genom varje steg av din resa, skapa en trygg och stödjande miljö där du kan utforska, lära och växa. Är du redo att ta det första steget mot ditt Sanna Jag? Tillsammans skapar vi en meningsfull resa mot ett liv som inte bara existerar, utan blomstrar i inre balans och självinsikt. låt oss börja denna berikande resa tillsammans.