Tjänster

Jag hjälper dig att hitta ditt Sanna Jag och att må bättre. Vill du börja din resa till ditt Sanna Jag? Här hittar du EFT-tapping, Coaching, Emotion Code Healing, Chackrabalansering, Yoga.

Djurkommunikation Då våra djur speglar oss så är det viktigt med kommunikation för att förstå varandra. Det fina med EFT och Emotion Code är att det fungerar fint även på våra djur.

Betalning sker via swish till: 073-9854604 (ange ditt namn, tjänsten du bokat samt datum för bokning). Samtliga distansbehandlingar betalas i förskott. Kvitto samt återkoppling skickas alltid via mail så kontrollera att du angivit rätt adress vid din bokning.

Hittar du ingen tid som passar eller har frågor om en behandling, tveka inte utan kontakta mig så hjälper jag dig.

Combined ShapeCreated with Sketch.

Emotion Code healing

The Emotion Code är en behandlingsform som frigör lagrade känslomässiga blockeringar som stör vår energikropp.

Händelser som skapar starka känslor som långvarig stress, trauma, olyckor och andra påfrestande upplevelser kan skapa blockeringar i våra kroppar. The Emtion Code som är en healingteknik som skonsamt behandlar dina negativa upplevelser från tidigare händelser. Eftersom känslomässiga blockeringar är gjorda av energi, precis som resten av kroppen, så påverkar de den fysiska vävnaden och kan orsaka akut smärta. En annan uttrycksform kan vara depression, ångest, värk i kroppen och/eller hindra dig från att uppleva kärlek, lycka och framgång. Att släppa iväg dessa blockeringar är en förutsättning för att kroppen skall läka. Resultatet av denna behandling blir, att problem som uppstått från dessa negativa upplevelser ofta försvinner eller blir mer hanterbara.

Vi använder muskeltester för att kommunicera med kroppen i Emotion Code, för att hitta och lösa de känslomässiga blockeringarna. Genom behandling med Emotion Code kan tidigare negativa mönster och upplevelser försvinna eller bli mer hanterbara.

Det förekommer ganska ofta att ditt undermedvetna har valt att skydda ditt hjärta genom att med hjälp av känsloenergi bygga upp ett skydd runt hjärtat, jag kallar det Heart Wall / Hjärtvägg.

Eftersom hjärtat är kärnan i vår existens skyddar vårt undermedvetna hjärta, så när något händer som skapar staka känslor, som sorg, övergrepp, förnedring mm. skapas så ett ”skyddsrum” som kan vara livsviktigt just då. Om hjärtväggen inte avlägsnas så försvagas immunförsvaret och vi kan även få hjärtrelaterade problem.

Fungerar lika bra på djur som på människor!

EFT - Tapping

Emotional Freedom Techniques (EFT) är en form av psykologisk akupressur som involverar knackningar på särskilda punkter på kroppen. Genom detta släpper vi på lagrade känslor och blockeringar med bestående effekt. Tekniken används framgångsrikt vid akuta trauman och chocktillstånd med varaktiga positiva resultat. Det är en snabbverkande metod som påbörjar lösningen av känslomässiga tillstånd redan från första knackningen. EFT kan appliceras på allt från emotionella till fysiska åkommor. Det kan vara till hjälp vid stress och utmattningssyndrom, trötthet, nedstämdhet, depression, oro, ångest, panikattacker, PTSD, trauma, fobier, sorg, ilska, aggressioner, sömnsvårigheter, övervikt, beroenden (t.ex. mat, nikotin, alkohol, droger), ätstörningar, relationsproblem, beslutsångest, tvångsbeteenden och begränsande föreställningar.

Coaching

Önskar du ökad motivation, självinsikt och nya perspektiv? Genom coaching kan du hantera personliga relationer bättre, hitta din inre drivkraft och fatta välgrundade beslut. Du styr själv vilka mål du vill nå med coaching.

Kanske vill du utforska dina drömmar eller öka glädjen i ditt liv. Många avstår från att drömma p.g.a. rädsla för misslyckande. Att arbeta med sig själv och upptäcka hur man fungerar är en fantastisk resa. Du kan övervinna hinder och uppnå mål du inte trodde var möjliga genom samtal där vi utforskar dina inre drömmar.

Tillsammans skapar vi en plan baserad på dina drivkrafter. Detta kan leda till att du snabbare än du tror når mål du tidigare inte vågade drömma om.

Yoga - Yoga med hund

Yoga
Ge dig själv gåvan av inre frid och fysisk balans. Utforska andetagets kraft, sträck ut kroppen och fördjupa medvetenheten om dig själv. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren yogi, erbjuder jag en mix av olika yoga övningar som ger en starkare kropp och ett harmoniskt sinne. Yoga betyder just förening, helhet, harmoni, att utveckla ett harmoniskt samspel mellan kroppen, sinnet och själen

Yoga med hund
Fördjupa er relation genom yoga med hund - en specialdesignad upplevlese för både dig och din trogna vän. Anpassade övningar som främjar både fysiskt och mentalt välbefinnande för dig och en avslappnad och passiv träning för hunden.

Det finns inga krav på hunden från min sida, är hundens människa lugn under yogapasset så brukar hunden också vara lugn. Vi speglar ju varandra. På mina pass så kan en del hundar sitta och prata, röra på sig (du har den i koppel som du håller i), äta på ett ben, godis/mat i en aktivitetsmatta, eller bara ligga/sitta bredvid. Första gången kan vara lite jobbigt för hunden då den inte vet vad som förväntas av den, men när man håller en lugn och låg profil och inte känner att det är jobbigt om just min hund inte kan "uppföra sig" så kan hunden slappna av. Det är ju trots allt en träning i passivitet för hunden och en skön avkopplande stund för dig!

Chakrabalansering

Upplever du obalanser? Känner du av en mental dimma, känslan av att vara ”låst” i kroppen eller söker du nya perspektiv? Då bör du överväga en chakrabalansering! Att balansera chakrana ger mer energi, liv och färg i tillvaron samt ökar kreativiteten och de spirituella färdigheterna. För att öka livsenergin behöver man balansera sina chakran. Utan chakrabalans kan man inte uppnå balans i livet, och denna balans behöver underhållas med jämna mellanrum. När chakrana är i balans växer man mentalt, utvecklar en större andlighet och känner sig allmänt inspirerad och full av liv. Vem vill inte känna så? Chakrabalansering innebär avläsning, rensning och balansering av dina sju stora chakran. Obalanser, vare sig de är fysiska, emotionella eller psykiska, manifesteras genom störningar i energiflödet som påverkar vårt välbefinnande. Vissa teorier hävdar att många fysiska, psykiska och emotionella sjukdomar börjar som obalanser i vårt chakrasystem och att en obalans över tid kan manifesteras fysiskt.

Djurkommunikation

Tar du kontakt med ditt djur, oavsett om det är levande eller avlidet, på distans. Djurkommunikation är till stor hjälp när du vill förstå ditt djur bättre. Djur upplever idag nästan samma sjukdomar och psykiska, mentala och emotionella problem som människor. Ofta liknar deras utmaningar människors, vilket beror på att djuren speglar oss. Djurkommunikation på distans fungerar likt ett mobilsamtal. Du behöver veta vem du ska kommunicera med, men istället för ett mobilnummer använder vi ett foto av djuret. Det är viktigt att djuret är ensamt på bilden och att man tydligt kan se båda ögonen. Djur kan tydligt förmedla budskap till oss, dela sina farhågor, visa oss aspekter av sig själva, sin hälsa, sin bakgrund med mera. Detta är den information du får när du telepatiskt kommunicerar med djur. Djuren ger oss ofta råd och budskap som gynnar oss själva. De kan guida och lära oss samt visa oss vad villkorslös kärlek är. Under en djurkonsultation kan du få reda på djurets fysiska, känslomässiga och mentala tillstånd. Jag tar emot information telepatiskt i form av bilder, tankar och känslor. Ibland är det klart och tydligt, andra gånger mer symboliskt, där betydelsen förstås senare.